Calorie

REFERENS_ CALORIE

Experter inom
träning & kost

Calorie

Calories vision är att du ska kunna titta på dig själv i spegeln och känna att du är den bästa versionen av dig själv. Hälsa handlar om mer än bara det du ser i spegeln. Det är en trio mellan fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Calorie hjälper dig att skapa en balans mellan dessa delar och upprätthålla en hälsosam livsstil över tid.

UPPDRAG_

Grafisk profil & Webb

PLATTFORM_

WordPress

WEBBPLATS_

Case

Vi fick i uppdrag att ta fram en grafisk profil & webbplats till Calorie som riktar sig till främst en kvinnlig målgrupp men uteslutar ej andra från att bli en del av deras vision. Med noga val av färger och former tog vi fram en identitet till Calorie som vi tycker är snäll och inbjudande till många.

Till deras webbplats som är driven av CMS-plattformen WordPress behövde vi även utveckla två plugins där den ena var en BMI-räknare och det andra pluginet var en Kalorie-räknare.

“Vi på Calorie är så nöjda med samarbetet. Med en extrem kompetens, noggrannhet och proaktivitet lyckades Design by Farzad ta vår vision till nya höjder. För oss på Calorie har det varit viktigt att hitta en långsiktig samarbetspartner som med en genuin touch kan sätta sin prägel på projektet. Vi är helt övertygade om att detta är början på något stort tillsammans.”

– Mohammad Taki, VD Calorie Norden AB

Logotyp_

Webbplats

Besök webbplatsen:

Skräddarsydda WordPress plugins_

BMI-räknare