Marinfärg

REFERENS_ MARINFÄRG

Rätt produkter
för din båtvård

Marinfärg

Marinfärg.se består av ett glatt gäng industrimålare, färgåterförsäljare samt entreprenörer som delar ett gemensamt intresse för båtar. Deras idé bygger på att, var du än befinner dig, ska du kunna göra din beställning i lugn och ro på marinfärg.se. Med deras kunskap och erfarenhet minskar du risken med att beställa fel produkter till din båt.

UPPDRAG_

Grafisk profil, trycksaker & webb

PLATTFORM_

WordPress

WEBBPLATS_

Case

Vi fick äran att designa och utveckla hela kittet för Marinfärg. Från varumärke till webbplats och trycksaker. Allt som behövdes för att de ska kunna kommunicera med deras målgrupp.

Till deras WordPress-webbplats behövde vi utveckla ett produktfilter som kan ta fram rätt produkter för din båtvård beroende på båttyp, storlek, behandling och val av placering av båt. Med dessa få enkla detaljer kan kunden få rätt mängd och rätt produkter till båten. Detta resulterar ett win för miljön, ett win för båten och ett win för plånboken.

“Design by Farzad överträffade våra förväntningar genom en noggrann marknadsanalys och skapade en grafisk profil, trycksaker och hemsida. Vi fick vara med och ge feedback under arbetets gång och kan varmt rekommendera dem till de som söker ett väl genomtänkt och utfört arbete.”

– Mårten Lundberg, Delägare

Logotyp_

Webbplats

Besök webbplatsen:

Skräddarsydd WordPress plugin_